sol och värme

Idag kom äntligen sommarvärmen! Vi har spenderat dagen med John och Maja, först åt vi våfflor med glass och hjortronsylt till lunch och sen for vi till krokträsk och badade, det var faktiskt riktigt skönt i vattnet. Jag älskar att bada och vara i vattnet men i sommar har det inte precis varit något badväder.. Men några gånger har jag ändå hunnit vara i plurret! :) 
Nu på kvällskvisten tände vi grillen och åt middag tillsammans, mysig dag :)
 
Alltså, jävla design! Jag får verkligen inte till det som jag vill ha det, till slut var det skrivna inlägg där kategorierna är. Fråga mig inte hur jag lyckades med det! Så jag gav helt enkelt upp och började om från början, önskar att jag var mer dataintresserad så jag hade en fin design, men den här får duga så länge!

Spelkväll

I lördags var alla syskonen bjudna hem till min storasyster och Marcus för middag och spelkväll. Eftersom vi är fyra syskon är det inte så ofta vi träffas alla på samma gång så därför är det extra roligt när det väl blir av :)
 

Han är så himla snygg lilla NIls, skulle kunna äta upp han!
 

Café Rävasten

idag hade vi bestämt oss för att åka till vändträsk och fika på Rävasten, vi har pratat om att fara dit hela sommaren men det har som aldrig blivit av men nu äntligen tog vi oss iväg. Jag har aldrig varit där förut men måste säga att det var ett fik i min smak! Väldigt mysigt och vääääldigt gott fika.


Idag går vi även in i v.34, det närmar sig! :) Tycker att magen har blivit mindre spjutig nu och istället har börjat växa på bredden, kanske är en liten kille? det är då i alla fall en livlig liten krabat där inne. tänk, nu är det inte allt för länge kvar innan vi får träffa lill*n. Här får ni en alldeles färsk magbild (med grym kvalla, hehe)!
 

Den växer ju faktiskt

Ibland kan jag glömma bort hur jag såg ut innan graviditeten och tänka "magen har nog inte växt så mycket", men för någon dag sedan fick jag se den här bilden från vecka 13 och insåg att det nog ändå har hänt ett och annat, haha :)

            
                        v.13                                                                  v.31

Idag är det fredag och stålande sol! Vi har pratat om att åka in till piteå och äta på pdol och fixa ett trappräcke. Vi har nämligen inget räcke i trappen just nu och det vill man ju ha om man ska springa upp och ner med en liten bebis :) Så det är dagens planer.

Kvällsfiske

Igårkväll blev både jag och Emil rastlösa så vi bestämde oss för att fara och fiska, sen hade vi sån tur att brorsan och Maja också följde! Tyvärr fick vi ingen fisk (förutom mört) men jag tycker det är trevligt bara sitta vid en eld och fika och surra, speciellt nu när det börjar vara mörkt på nätterna :)


Nu ska jag göra mig klar för att luncha med tjejerna och sen är det dax för sista föräldrautbildningen! :)

newbie

Gaaah! Vaknade tidigt i morse och mådde riktigt illa så jag var tvungen upp och äta, och efter det var det som ingen idé att somna om. Jäkla illamående som aldrig ger med sig! Har sen dess fördrivit tiden med att se tv och kan informera er om att det inte är så himla mycket att kolla på den här tiden på dygnet. Men nu ser jag att klockan är efter sju och att nyhetsmorgon har börjat, jag är räddad!
Har även kollat lite på datorn och konstaterat att jag skulle kunna köpa allt från kapphals newbie, sååå fina kläder! :)

mat mat mat

Shit vad ovan jag är det nya blogg.se! Det kommer nog att ta ett tag innan jag förstår mig på allt..
I förrgår blev jag så himla sugen på avocado så jag var tvungen far ut och handla det, gjorde världens godaste mackor med avocado, keso och cashewnötter.

Smarriga va? :)

Nu har precis lagt mig ner i soffan efter att ha varit på födelsedagsfika hos ida. Nu inväntar jag bara att Emil ska komma hem så vi får äta jordgubbar och melon! Sen jag blev gravid har jag varit alldeles tokig i frukt och grönt, skulle kunna leva på bara det :) Men oj vilket tjat det blev om mat.. fast ni kan nog vänja er för mycket av mina dagar går till att fundera över just det, vad man ska äta till frukost, lunch, middag och mellanmål, när man ska äta, hur mycket man ska äta, när kommer jag bli hungrig igen, och så vidare.. Så lite av det kanske kommer smitta av sig i mitt skrivande!
Nåja, dax att snoppa jordgubbarna! :)

börjar om

Nu har jag tänkt börja blogga igen, så får vi se hur länge det håller i sig denna gång. Eftersom jag bara är hemma hela dagarna har jag definitivt tid att blogga men frågan är hur mycket det kommer finnas att skriva om. Förmodligen lär det väl bli mest om graviditeten eftersom det inte händer så mycket annars men vi får väl se :)

Skulle verkligen behöva nån som hjälper mig med designen eftersom jag tycker det är alldeles för svårt och tråkigt, så om du känner dig manad är det bara hojta till ;)

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0