och så var helgen slut

Som alla andra helger har dagarna sprungit iväg! Vi har hunnit ha filmkväll, grillat, promenerat och varit på Melissas dop. Det har börjat kännas lite kyligare i luften och det känns som att hösten är på gång.

Idag har vi bara tagit det lugnt hemma, vi har haft främmande av våra föräldrar och så har vi börjat fixa i Elsas rum, än är det inte riktigt klart men en bra bit på vägen har vi hunnit :)

Jag har även varit ut och sprungit en stund, har gått riktigt tungt några gånger men idag tog det inte emot lika mycket, skönt!


glest med inlägg

Jag har verkligen kommit av mig med bloggandet, dels för att det inte riktigt känns som att jag har tid men även för att vi inte har hunnit skaffa internet. Men jag ska försöka bli bättre på att skriva från mobilen :)

I huset händer det inte så mycket just nu, vi packade upp sista flyttkartongerna i helgen och fixade i ordning på altanen, så nu passar vi på och äter middag där medan vi fortfarande har sommaren kvar!

Vi har faktiskt tagit oss tid och farit och badat två kvällar på rad nu. Första fick Elsa följa med och hon som annars är en riktig badkruka gillade att sitta i sanden och plaska!
Igår när Elsa hade somnat för kvällen kom svärmor hit så jag och Emil for i väg själva och badade, mysigt!
Både jag och Emil älskar att bada ute på sommaren så det har blivit ett och annat kvällsbad genom åren! :)

RSS 2.0