Inflyttningen är igång

Hejsan!
Nu har vi äntligen börjat få lite ordning i huset. Vi har inte riktigt packat upp allt, och gardiner, lampor och hyllor har vi inte satt upp än. Men vi försöker att inte stressa så det känns skönt :)
Några bilder inifrån huset får ni inte se för än allt är klart och vi har fått internet.
Men jag trivs redan och det känns som hemma, känns verkligen som en sten har lättat nu när vi äntligen har fått flytta in och börjat få bo in oss.

Fick en avi idag så jag ska snart fara och hämta våran nya lampa och Elsas sänghimmel som hade kommit :)

Imorgon flyttar vi in!

Eftersom det egentligen var meningen att vi skulle flytta till lägenhet den 1 juli så krockade datumet då vi får flytta in i nya huset och med datumet vi skulle vara ute ur huset. Som tur är har vi världens bästa föräldrar som vi har fått bo hos under tiden :)
Men efter att bara ha haft en resväska med kläder och grejer i 3 veckor så ska det bli otroligt skönt att äntligen få flytta in!
 
 
 
 

Ösregn och konstiga drömmar

Elsa sover inte längre i våran säng och har inte gjort det på väldigt länge (förutom ibland på natten när hon vill komma över eller när hon är sjuk).
Men till saken hör den att jag ofta drömmer mardrömmar där hon faller huvudstupa ner från sängen och jag inte hinner ta fast henne. Ibland drömmer jag att det är på Emils sida hon ramlar och då har jag vaknat av att jag slår till honom (för att han ska vakna och ta fast Elsa). Dom gångerna har det varit en väldigt oförstående Emil som frågar vad f-n jag håller på med och tycker nog inte att det låter så trovärdigt när jag säger -jag drömde att Elsa ramlade ur sängen!
 
Elsa har faktiskt ramlat ur sängen två gånger utan att göra sig illa. Bilden är från när vi sov på hotell i Stockholm och det var en av gångerna hon kröp lite för långt och tippade över kanten.
 
För övrigt har vi nu flyttat hem till mamma och ska bo här dom sista dagarna innan vi får huset. Mamma och Torbjörn är i stugan så vi har huset helt för oss själva :)
Det är riktigt regnigt och kallt ute idag men förhoppningsvis kommer det bli uppehåll nån gång under dagen så vi kan gå in på byn och lämna nyckeln till vårat gamla hus till städfirman. Att boka flyttstäd är helt klart ett av mina bästa beslut, så himla skönt att slippa gör det själv. Värt var enda liten krona!

En liten kudde och ett litet täcke

Igår for jag ner på byn för att fika med tjejerna, Emma bjöd upp på gudomligt goda bakelser (nu kommer jag inte ihåg vad dom hette, bakeoffy? eller nått liknande :)
Sen gick vi på byns affärer, jag skulle inte köpa något speciellt men mitt i alltihop så kom min kreativa sida fram och vi gick in på tygaffären så jag fick köpa tyg för att sy sängkläder till Elsas docksäng.
Sagt och gjort! När jag kom tillbaka till svärmor drog jag fram hennes gamla Husqvarna symaskin och satte igång. Jag har inte använt en symaskin på hur många år som helst men efter lite hjälp från svärmor blev dom färdiga och jag blev nöjd med resultatet.
 
 
Tadaa! :)
 
Annars händer det inte så mycket, Elsa verkar ha fått höstblåsor så hon har blåsor i och kring munnen + feber. Så vi är mest hemma och tar hand om henne, och eftersom hon mest vill vara i famnen passar jag på att mysa lite extra med mitt lilla hjärta dom här dagarna ♥
 

Stockholm

Idag har vi flyttat det sista från huset, så skönt att få det gjort! Så nu ska vi ha några dagar ledigt och försöka att bara ta det lugnt.
Nu har Elsa somnat, Emil och svärmor ser tv och det regnar ute. Så då tänkte jag passa på att visa lite bilder sen våran semester :)
 
Elsa och Fred hälsar på varann.
 
 
 
Första dagen tog vi färgan ut till Fjäderholmarna där vi promenerade, åt lunch, solade och badade. Jag tog årets första dopp, och kan lova att det var kallt!
 
Elsa fortsatte träna på att gå, vilket hon tycker är betydligt roligare än att krypa :)
 
 
När David, Jennie och Ellie kom till stan for vi och spelade minigolf!

 

Vi for på Gröna Lund och spenderade en heldag där. Jag har blivit lite karusell-rädd men tjejerna fick med mig i bergochdalbanan, snacka om att jag var stolt efter det!
 
 
 
En dag bestämde vi oss för att ta det riktigt lugnt, vi packade en picknick och for till Hagaparken. Där tog vi först en promenad och gick förbi där Victoria, Daniel och lilla Estelle bor, sen slog vi oss ner i gräset och åt lunch, spelade kort och låg och surrade.
 
När vi kom till centralstationen för att ta tåget hem visade det sig att dom hade ställt in tåget utan att meddela oss. Så vi fick en gratis natt på hotell och tog flyget hem dagen därpå. Vi hade faktiskt riktigt mysigt och åt hotellfrukost tills vi höll på att spricka!
 
Nu har dom slagit på morden i midsomer, så jag ska stänga ner datorn och kika på det istället :)

Flytt pågår

Igår kom vi hem från en helt underbar semester i Stockholm, det har varit så kul att få umgås med Peter och Sarah och lära känna lilla Fred! Det kändes faktiskt lite jobbigt att säga hejdå, men som tur är kommer dom hem redan i slutet på denna vecka :)

Idag har vi flyttat grejer till nya huset så nu är vårt hus i nygård i princip tomt. Vi får inte flytta in för än i slutet på nästa vecka så därför kommer vi först sova några nätter hos svärmor och sen hos mamma.

Nu ska jag krypa isäng så jag orkar upp och fortsätta flytta imorgon, sov gott!!

RSS 2.0