fartfylld tisdag

Den här dagen har verkligen gått i en rasande fart! Morgonprommis, öppna förskolan i församlingsgården, kafferep hos fröken Isaksson och middag hos svärmor. Bara roligheter med andra ord! 

Nu har jag landat i soffan framför Äntligen hemma. Emil har farit iväg och jag har passat på att rengöra dusch och badkar, kanske inte det roligaste när man har hela huset för sig själv men behövligt. När vi inte badar så ofta blir det fort dammigt och när man väl kommer på att man ska bada vill man ju inte börja med att skrubba det rent! 

Provade köpa ett nytt tvättmedel förra veckan, och herregud så gott det luktar! Tjejerna undrade vad det hette och jag försökte förklara det genom att säga "på reklamen är det en familj som åker upp i himlen och hoppar omkring på blommor". Dom såg väldigt oförstående ut så nu visar jag istället! 

Luktar ungefär som den hemmagjorda mormorssaften med smultron, ni kan ju tänka er! :) 


Fikamonstret inom mig kommer svälta ihjäl.

Idag är första dagen av en månad utan fika, godis och dylikt. Piece of cake tänker kanske ni, men så har ni helt fel! I vanliga fall fikar jag flera gånger per dag, när jag vaknar på morgonen börjar jag redan då planera den dagens fikastund och vad den kommer innehålla. Sen när det blir helg är godis och chips ett måste till fredagsmyset, det är ju det som gör hela grejen! 

Det är alltså första dagen idag, jag har redan abstinens och druckit 3 koppar te med honung för att få i mig något sött. Känns som att det kommer bli världens längsta månad. Men om jag klarar det ska jag unna mig något fint, kanske nya skor eller en ny klänning? 

Nåja, heja mig! 
RSS 2.0