Helgen som fick ben och sprang iväg!

Helgen har gått i en rasande fart, det känns lite tråkigt att det redan är måndag men i veckan har vi ganska fullt upp så innan man vet ordet av det är det helg igen! 

I lördags började jag med att fara till badhuset och göra mitt träningsprogram som jag fick av sjukgymnasten. Sen klädde vi på oss och for för att kika på rallycross, men herregud så kallt det var! 
Hem och värma oss innan Ida och Felix kom hit. Vi lagade god middag, surrade och spelade spel. Efter klockan tio bestämde sig Ida och jag för att kvällen var ung så vi lämnade grabbarna hemma och for vidare, avslutade med att gå ut på forum innan det blev hemgång :) 
Ni kanske tänker att söndagen gick i lugnets tecken, men där har ni fel! Halv åtta vaknade jag upp av att det kom in en blinkande och plingande leksakssköldpadda på högsta volym. Med sköldpaddan följde det en glad liten tjej, så då hade jag inte hjärta att somna om igen. Däremot var jag inte sen på att krypa ner i sängen igen när Elsa skulle sova middag ;) 
När vi hade piggnat till igen blev det en promenad innan vi gjorde oss klara för gudstjänst. Vi blev nämligen inbjudna av kyrkan att komma och hämta vårat dophjärta, vara med på gudstjänst och sen äta middag i församlingsgården. Verkligen ett mysigt påhitt! 
Som ni förstår har vi haft en riktig toppen helg, nu blir det frulle för mig och lillan! 

Små lätta rosa moln

Efter en jobbig natt med en liten tjej som var vaken flera timmar och en mamma som var trött och hade ont så vaknade vi dessutom upp till en regnig och grå dag. Kan lugnt säga att mina förväntningar inför dagen inte var stora, men så fel jag hade! 

Vi har hunnit med att bli bjuden på te och scones hos bästa Hanna och lilla Melissa på förmiddagen, sen kom syrran hit och lagade god lunch som vi njöt av i lugn och ro medan dom små sov. Har även haft besök av båda mina bröder, svägerska och brorsbarn. Och som avslut på dagen ligger jag nu i soffan och ser på Hela Sverige bakar :) När barnen hade vilat klart blev det full fart, här matar Nils dockan Olivia :)Nu ikväll beställde jag även lampan till Elsas rum, blev den här fina från Färg och Form.

Oj, bäst att hoppa i säng! Imorgonbitti kommer mamma hit och bjuder på frulle ❤ 

Så fort ett år kan gå

Tänk att för ett år sedan var Elsa nyfödd, då var hon en liten fyrakilos-klump som mest åt, sov, skrek och bajsade. Nu har vi en liten tjej här hemma som går omkring utan problem, älskar att äta (allt utom broccoli), tittar upp i taket när man frågar var lampan är, tycker att man ska vara ute största delen av dagen, älskar morgonmys och pratar ett alldeles eget språk ❤

Vi började dagen med sång och paket och sen har firandet fortsatt hela dagen med släkt och vänner. Var ett par trötta små ögon här ikväll kan jag lova :) 

Jag knåpade ihop en marängtårta dagen till ära.


Vi körde på tradition här hemma så Elsa fick äta sin första tårtbit, och självklart tog det inte lång stund så var den ett minne blott :)

Nu ska jag starta sista diskmaskinen! Hösten är här!

Hejsan!
Har precis krupit ner i sängen, kanske i tidigaste laget men väääldigt skönt :)
Tidigare ikväll har jag varit i badhuset och gjort några övningar i vattnet som jag har fått av sjukgymnasten. Vi har äntligen börjat hitta vad felet är och istället för diskbråck som både läkare och sjukgymnaster har trott tidigare visade det sig att mitt bäcken har fallit bak på vänster sida.
Så nu har jag fått träffa en sjukgymnast som är expert på just bäcken, så nu hoppas jag på det bästa och att det ska bli bättre i ryggen så jag slipper ha så jäkla ont var enda dag! 

På söndag vankas det 1års kalas och jag längtar! Har redan köpt ballonger, serpentiner och börjat baka, kommer bli så mysigt när alla släktingar och vänner kommer hit för att fira våran lilla tjej :) 

Annars försöker vi ta tillvara på hösten och vara ute så mycket som möjligt, jag  älskar när det är friskt i luften, alla vackra färger och att det inte är några myggor + att det är ju så mycket enklare nu när Elsa går själv också :)RSS 2.0