Here comes the sun

Alltså snacka om bloggtorka! Eller egentligen inte, men under jul och nyår kändes det inte som att jag hade tid att sitta framför datorn och sen det nya året började har vi mest haft sjukstuga här på dalgatan 8. Den ena sjukdomen har avlöst den andra helt enkelt.

Men igår var det alltså dags att återvända till verkligheten efter nästan 4 veckors vab. Emil till jobbet, Elsa till förskolan och jag till skolan (pluggar Matte2 och Engelska2) och ha möte på arbetsförmedlingen. På morgonen såg vi på Bolibompa där dom hade morgongympa till Here comes the sun med Beatles, och medan jag och programledaren ålade omkring på golvet som solstrålar (Elsa dansade mest runt i en ring) kände jag: JA, här kommer solen! Nu äntligen får vi köra igång efter flera veckors soffliggande/klättrande på väggarna!
Den känslan höll i sig i ungefär en timme tills dom ringde från förskolan och sa att dom trodde Elsas eksem var scharlakansfeber och att det var bäst jag hämtade hem henne på grund av smittorisken. Som ett slag i magen!
Men tack vare bästa BVC-sköterskan Gunilla fick vi komma och kolla upp det på en gång och det visade sig bara vara just eksem. Så Elsa åkte tillbaka till föris och resten av dagen gick som på räls.

Idag har vi fortsatt i samma anda och vi avrundade dagen med paltmiddag hos svärmor. Nu sover både Emil och Elsa, jag ska bara göra mitt träningsprogram för ryggen så ska jag också ansluta. Vi får väl se om jag blir bättre på att uppdatera eller om det tar 3 månader till nästa gång också, hehe. Puss och kram tills dess!

Avslutar med en bild från gårdagens promenad på en glad liten Elsa❤️
 
RSS 2.0