fem månader

Idag är det 15e februari vilket innebär att Elsa blir hela fem månader idag! Dom här fem månaderna har verkligen sprungit iväg och ibland får jag panik när det inte känns som att jag hinner med. Man kan ju även tycka att efter fem månader ska man ha stirrat sig less på det lilla underverket, men jag kan inte få nog! Hon är verkligen det finaste jag någonsin sett. 
På måndag ska vi på bvc och då är det dax att ta sprutor igen och den här gången kommer inte Emil följa så då måste jag tuffa till mig så det inte blir som sist när det nog var värst för mig. Usch, jag har blivit så sprut-rädd!
 
 
 
 En trött tjej innan hon sov middag :)
 
Idag har vi varit på promenad med syrran och Nils och på hemvägen passade jag på att gå upp och hälsa på hemtjänsten, det är ungefär ett år sen jag slutade jobba nu men det kändes som att det var igår när jag gick upp för trapporna :)
Hoppas bara det här sköna vädret håller i sig över helgen så vi kan vara ute och grilla och kanske köra skoter.

Ja just det, igår var det ju alla ♥-dag. Vi har alltid uppmärksammat det genom att köpa presenter och gå ut och äta men i år kände ingen av oss någon lust till det. Vi gjorde tacos och hängde bara här hemma. Jag var övertrött och skrattade åt allt, mest åt mina egna skämt som var hur roliga som helst enligt mig och inte alls enligt Emil. När vi skulle spela kort flög bara korten omkring för mig (min motorik var som bortblåst) så då bestämde vi oss för att göra en tidig kväll och gå och lägga oss. Haha romantiskt, eller hur?


Kommentarer
svärmor

sötungar <3,verkade ju ändå bli en kul kväll hemma med mycke skratt ,UNDERBART

2013-02-18 @ 12:18:06
svärmor

söta underbara ELSA <3<3<3

2013-02-18 @ 12:18:45


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0